Loading...
Om oss 2018-06-12T19:38:24+00:00

Har du ett projekt som du behöver hjälp med?

Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte

Vi har erfarenhet i Sverige & Spanien.

Vi är specialister på totalentreprenader och har över 20 års erfarenhet. Hos oss får du alltid individualiserade lösningar där dina behov och önskemål sätts i första rummet. Du kan alltid känna dig trygg med att våra priser är konkurrenskraftiga!

ROT-avdrag i Spanien

För ROT-avdrag i Spanien,  som utför svenska ROT-jobb i Spanien eller andra länder i södra Europa, följ dessa steg. Vi hjälper dig till ett lyckat hantverkarjobb i Spanien där du får rabatt på halva arbetskostnaden genom ROT-avdraget med upp till 50 000 kronor!

Rotavdraget är max 30 procent av arbetskostnaden.
Rutavdrag medges med 50 % av arbetskostnaden.

Vi sköter allt pappers arbete och ansökningar som har med rot-avdraget att göra.

Spanien är det vanligaste landet (utöver Sverige) där ROT-avdraget utnyttjas av svenskar. Eftersom landet länge varit ett populärt resmål för svenska turister har också många skaffat hus eller lägenheter på spanska fastlandet, Mallorca, Kanarieöarna eller någon av de andra ”baleariska” öarna. Att renovera eller bygga ut sitt hem är en dröm många har, och då passar det ju ypperligt med att använda ROT för att sänka kostnaden för arbetet.

Tidigare projekt

SE FLER PROJEKT

Våra certifikat

Säker Vatten
Vi är ett auktoriserat VVS-företag, vilket betyder att vi kan utföra VVS-installationer enligt Säker Vattens branschregler och har rätt att använda oss av Säker Vattens logotyper.

Behörig Våtrum
Vi är ett behörigt våtrumsföretag med behöriga plattsättare, vilket betyder att vi följer Byggkeramikrådets regler (BBV) och använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Behörig EL
Vi är ett registrerat El-företag vilket betyder att vi har anmält att vi utför elektriska installationer med behöriga elektriker och har ett utvecklat egenkontrollsystem för bla de elektriska installationerna.

Kvalitetssäkrat
Vi har godkänts av Villaägarna, vilket är är en kvalitetssymbol som visar att företaget har en gällande ansvarsförsäkring, inte är svartlistat, har F-skattsedel och har bra omdömen.

Kontakta oss

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
EPOSTADRESS *
TELEFONNUMMER

ÄMNE

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?